Tatralandia chystá otvorenie toboganov s poriadnym súbojom

Súboj Tobogan battle opening štartuje v nedeľu o 10. hodine animačným programom a súťažami s moderátorom Valérom Ferkom. O 13. hodine sa na viac ako 17 m vysokú toboganovu vežu postavia súťažné tímy so známymi osobnosťami – bývalou playmate Zuzanou Strausz Plačkovou, úspešnými slovenskými bojovníkmi z MMA Attilom Véghom a Gáborom BorárosomMonikou Jákliovou Miss Carat Tuning 2018. Poľsky tím sa predstaví v zastúpení herec Michał Mikołajczak, blogerka Magda Bereda a herečka Katarzyna Chorzępa. Každý súťažný tím pôjde 2 jazdy. Na modrom tobogane Delphin sa bude meriať čas a na žlto-oranžovom tobogane 4 Family sa bude hodnotiť celkový umelecký dojem. Porota si teda všíma rýchlosť, štýl jazdy na raftoch ako aj sprievodné zvukové kulisy súťažiacich a divákov.

Tatralandia neotvára len nové tobogany, ale oslavuje aj 15. narodeniny. Bude to veľkolepá zábava, kde nebude chýbať narodeninová torta, penová party a autogramiáda. O dobrú náladu sa postará speváčka Barbora Hazúchová a od 15. hodiny aj skupina Elvis Presley Revival.

Leto v Tatralandii prináša pre návštevníkov i revolučnú novinku a zjednodušený vstup do aquaparku prostredníctvom samoobslužných pokladníc GOPASS Tickets. Najvýhodnejší nákup vstupu do aquaparku je vždy cez e-shop www.gopass.sk pri objednávaní tri a viac dní vopred, vtedy klient ušetrí až 4 eurá alebo potom priamo na mieste, kde prostredníctvom samoobslužných pokladníc GOPASS Tickets ušetrí 2 eurá oproti klasickej pokladnici. Od tohto leta majú deti do 6 rokov vstupné do Aquaparku Tatralandia bezplatné. Viac na www.tatralandia.sk

_________________________________________________________________________________

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská, zábavné parky, reštauračné zariadenia, športové služby, obchody a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko, Hotel Pošta a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel FIS Štrbské Pleso a Horskú ubytovňu  Hrebienok. TMR tiež nepriamo vlastní 9,5% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. TMR si tiež prenajíma a prevádzkuje český lyžiarsky areál Ještěd. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (Szczyrk) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) a 7,3% podiel v zábavno-edukačnom projekte prostredníctvom poľskej spoločnosti Korona Ziemi Sp. z.o.o. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2017 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR 300 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.