Fresh Track – eufória z prvej jazdy

Nový produkt tatranskej lyžovačky, ktorý je bežný aj v svetových lyžiarskych strediskách, bude mať v Jasnej svoju premiéru. Fresh Track poskytne lyžiarom mimoriadny zážitok na prázdnych zjazdovkách z vrcholu Chopka v čase od 7:30 – 9:00 hod. V cene Fresh Track lyžovačky sú raňajky vo vyhliadkovej a la carte reštaurácii Von Roll vo výške 1 670 m.n.m a profesionálny sprievodca. Fresh Track sa bude konať každú sobotu a utorok. Lyžuje sa z Chopku na južnú a na severnú stranu na zjazdovkách 33a, 1c, 11a, 11 a 1b. Typy zjazdoviek sa vyberajú vždy podľa snehových a poveternostných podmienok pre vopred nahlásených účastníkov. Cena prednostnej lyžovačky pre všetky vekové kategórie vrátane chutných raňajok a profesionálneho sprievodcu je 29 eur.

Skipass Fresh Track je potrebné si rezervovať najneskôr deň vopred v Infocentre na Bielej Púti v Jasnej do 15. 00 hod. Podrobne aj na http://www.jasna.sk/en/activities-and-events/winter/fresh-track-chopok-2004-m-n-m/.

Stredisko Jasná Nízke Tatry má ideálne podmienky na lyžovanie, na zjazdovkách je od 40 – 90 cm snehu, otvorených je na oboch stranách Chopku spolu 29 km zjazdoviek všetkých náročností. Aktuálne zábery zo strediska  Jasná sú na živých kamerách nonstop http://www.jasna.sk/hory-a-dovolenka/webkamery/, stav lanoviek a zjazdoviek na http://www.jasna.sk/lanovky-a-zjazdovky/.

_________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe a Horský Hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerův Mlýn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský akvapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do uvedených stredísk takmer 190 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návštevnosti Tatier. Akcie TMR sú od roku 2012 obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.