Leto otvorili veľkolepo

„Letnú sezónu sme otvorili športovým duelom medzi Jasnou, Tatralandiou a GINO Paradise Bešeňová. Do zápolenia v aquaparkoch sa zapojila takmer tisícka cvičiacich na čele s fitneskou Nikolou Weiterovou a Nataliou Gackou. V športovom duchu sa bude niesť aj celé prichádzajúce leto. V Tatralandii sa začiatkom júla predstaví majster sveta v profesionálnom boxe Tomi Kid, s ktorým sa v zápasoch poriadne zapotíte. Od 15. júla si všetci preveria svoju formu na novej surfovacej vlne,“ uviedla Andrea Lehotská, brand manažérka Aquaparku Tatralandia.

Leto pri vode a v aquaparku Tatralandia sa bude niesť každý víkend v inej téme. Podrobne k letným eventom TU. Podľa ročenky TREND TOP v cestovaní sa dlhodobo najväčšiemu záujmu a návštevnosti tešia aj dva vyššie spomínané aquaparky. Na prvom mieste v návštevnosti sú tatranské lanovky vo Vysokých a Nízkych Tatrách, druhý je Aquapark Tatralandia a na štvrtom mieste sa medzi 12 top slovenskými atrakciami umiestnil aquapark GINO Paradise Bešeňová

Horské stredisko Jasná Nízke Tatry sa stáva centrom bikerov a turistov. Letná dovolenka v atraktívnom regióne na Liptove poskytuje dokonalý zážitok od zábavných atrakcií akými sú horské káry z Chopku, člnkovanie na jazierku Biela Púť, cez prechádzku po Drakoparku Chopok, bungee trampolínu, nordic walking až po najvyššie položený bike park Rocky Mountain Bike World Jasná. Okrem zábavy sú to práve výnimočné hrebeňové túry po kopcoch Nízkych Tatier, ktoré v kombinácií s lanovkami na Chopku, umožňujú nenáročným turistom zažiť nezabudnuteľnú dovolenku v Tatrách. Bližšie k  podujatiam v Jasnej TU. Mix zábavy a dobrodružstva na horách i oddych v termálnych vodách ponúkajú počas leta balíčky FUN TATRY a TRIP TATRY. Podrobne na www.jasna.sk; www.vt.sk; www.tatralandia.sk a www.ginoparadise.sk.
________________________________________________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.