Tatry mountain resorts, a.s. sprístupňuje golf širokej verejnosti

Prvou dôležitou novinkou je Central Golf Club, ktorý vznikol premenovaním Golf Clubu Start pôsobiaceho v Ostraviciach niekoľko rokov. Všetci členovia pôvodného klubu získali k bonusom na Ostraviciach aj bonusy v rezorte Kaskáda. Nový klub navyše umožňuje svojim členom zakúpiť si členstvo v rôznych variantoch už od 3-tisíc českých korún. Napríklad vo variante za 5-tisíc korún získajú hráči okrem ďalších benefitov hru na 2×9 jamiek a 3×18 jamiek. Tieto voľné fee môžu čerpať ľubovoľne v Ostraviciach i v Kaskáde. Keďže golfových rezortov v správe TMR by malo byť v budúcnosti viac,  rozširovať sa bude aj pole pôsobnosti Central Golf Clubu a možností jeho členov na hru za skvelých podmienok aj na ďalších ihriskách. „Central Golf Club má hneď niekoľko cieľov. Chceme hráčom umožniť cestovať po viacerých ihriskách v rámci jedného členstva bez nutnosti byť členom jedného z virtuálnych klubov a tiež umožniť hráčom ostatných klubov poznať všetky naše ihriská. V neposlednej rade máme ambíciu uľahčiť golfové začiatky všetkým záujemcom o túto krásnu hru,“ uviedol Jan Kastner, prezident Central Golf Clubu.

Do golfového segmentu vstúpila spoločnosť TMR prvýkrát na začiatku októbra 2018 podpisom nájomnej zmluvy s Golf & Ski resort Ostravice, ku ktorému o pár mesiacov na to pribudol aj Kaskáda Golf Rezort Brno. „Nesmierne atraktívna a čoraz populárnejšia hra gentlemanov na dvoch špičkových ihriskách bude určite silno návykovým zážitkom, ktorí by sme radi sprostredkovali aj čo najväčšiemu počtu členov klientskeho programu GOPASS. Golfisti budú mať za skvelé ceny možnosť získať neobmedzenú hru na oboch našich ihriskách po celý rok a nebude ich to stáť ani zďaleka toľko, ako tradičné členstvo v golfovom klube,“ doplnil Kastner. Podrobnejšie informácie nájde verejnosť na webových stránkach golfových rezortov: http://www.golfbrno.cz a www.ostravicegolf.cz.

Spoločnosť TMR chce využiť čoraz väčšiu popularitu golfu a potenciál oboch golfových rezortov a prepojiť ich so svojim biznisom v oblasti cestovného ruchu. Golf sa stane novým produktom klientskeho programu GOPASS a jeho členovia tak budú okrem výhodnejšej lyžovačky, vstupov do zábavného parku či akvaparkov mať možnosť získať aj hru v golfových rezortoch za atraktívne ceny.

__________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská, zábavné parky, reštauračné zariadenia, športové služby, obchody a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko, Hotel Pošta a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu  vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel FIS Štrbské Pleso a Horskú ubytovňu Hrebienok. TMR tiež nepriamo vlastní 9,5% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (Szczyrk) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) a 7,3% podiel v zábavno-edukačnom projekte prostredníctvom poľskej spoločnosti Korona Ziemi Sp. z.o.o. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2017 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 300 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.