V Jasnej a v Tatranskej Lomnici budú korunovať lyžiarskych hrdinov

Výnimočné verejné preteky prinesú Vysokým a Nízkym Tatrám hrdinov lyžiarskej sezóny 2016/17, ich meno bude zapísané na stene slávy a víťazi si odnesú celosezónny skipas na novú lyžiarsku sezónu. Registrácia pretekárov začína v strediskách o 8.30 hod., otvorenie pretekov je o 11.00 hod., štart prvého pretekára o 11.10 hod. a vyhodnotenie s ceremóniou dekorovania kráľa lyžiarskej sezóny bude v oboch strediskách od 13.00 hod. Súčasťou sprievodného programu je aj skvelá aprés-ski zábava. Obľúbená lokalita Priehyba s výhľadom na Chopok ožije hudobnou produkciou z dielne populárnych dídžejov priamo z odparkovaného ratraku. Originálny ratrak stage rozprúdi pravú aprés-ski atmosféru spolu s atraktívnymi tanečnicami, skvelou hudbou a špeciálnou ponukou miešaných nápojov. Vo Vysokých Tatrách bude pre všetkých návštevníkov aprés-ski party na terase medzistanice Štart. Bližšie informácie k Hero Season Trophy na www.jasna.sk a www.vt.sk.

Šikovní sezónkári majú zvýhodnené štartovné a to online prostredníctvom e-shopu www.gopass.sk.

Lyžiari a návštevníci Jasnej môžu v piatok 24. marca stretnúť na autogramiáde aj charizmatickú lyžiarsku hviezdu Veroniku Velez-Zuzulovú, ktorá bude od 16.00 hod. v priestoroch VIST shopu Hotela Pošta.

_________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská, zábavné parky, reštauračné zariadenia, športové služby, obchody a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel FIS Štrbské Pleso a Horský hotel Hrebienok. TMR tiež nepriamo vlastní 9,5% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) a 7,3% podiel v zábavno-edukačnom projekte prostredníctvom poľskej spoločnosti Korona Ziemi Sp. z.o.o. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2016 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 230 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.