V Tatralandii našiel svoj domov aj Nemo

Keď sa malí ale aj veľkí objavitelia pokladov ponoria so šnorchlom do jedného z bazénov v akvaparku Tatralandia, naskytne sa im okrem truhlice plnej zlata aj pohľad na šesť kubíkové akvárium, kde si svoj rozmanitý život žijú morské ryby. 10 kusov 15 až 35 cm rybiek dovezených z Indonézie sa stalo súčasťou rodiny rozprávkového Nema. Raritným kusom je 25 cm endemit Acanthurus sohal z Červeného mora. V morskom akváriu môžu návštevníci vidieť viac ako 100 kusov rýb, originálnu živú morskú flóru – riasy, sasanky, či koraly tzv. “morský les“.

Okrem podmorských prekvapení čaká všetkých pravá tropická klíma so zaručenými 30 plusovými stupňami počas celého roka, bazény s morskou slanou a čírou vodou. Vodná cesta v podobe „thalasso therapy“ s masážnymi tryskami, palmy dovezené až z Floridy, obrovská verná replika stroskotanej lode, zábava s animátormi a dobrodružstvo v 14 bazénoch, v 28 toboganoch a relax v 17 parných, vodných a masážnych kúpeľoch priamo v srdci Tatier.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Tri studničky, Chalets Záhradky De Luxe a hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel Slovakia a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerov Mlyn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2012 sa preinvestovalo do uvedených stredísk vyše 144 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návštevnosti Tatier. Akcie TMR sú od roku 2012 obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.súčasťou rodiny rozprávkového Nema. Raritným kusom je 25 cm endemit Acanthurus sohal z Červeného mora. V morskom akváriu môžu návštevníci vidieť viac ako 100 kusov rýb, originálnu živú morskú flóru – riasy, sasanky, či koraly tzv. “morský les“.